Oliwy, oleje, octy bezglutenowe

Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.

  1. Olej rzepakowy do gotowania i smażenia omega-3 BIO 1 L - NATURAVENA
    25,52 zł
    |
  2. Olej rzepakowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno omega-3 BIO 1 L - EKKO
    26,87 zł
    |
  3. Olej rzepakowy tłoczony na zimno omega-3 BIO 1 L - EKKO
    27,44 zł
    |
  4. Olej rzepakowy tłoczony na zimno omega-3 BIO 750 ml - JULES BROCHENIN
    22,94 zł
    |
  5. Olej rzepakowy tłoczony na zimno omega-3 BIO 750 ml - NATURAVENA
    25,64 zł
    |
  6. Olej sałatkowy tłoczony na zimno BIO 500 ml - BIO PLANETE
    24,42 zł
    |
  7. Olej sezamowy (z prażonych nasion) BIO 100 ml - BIO PLANETE
    22,64 zł
    |
  8. Olej sezamowy (z prażonych nasion) tłoczony na zimno BIO 250 ml - BORDONI (ECONATURE)
    27,51 zł
    |
  9. Olej sezamowy tłoczony na zimno BIO 250 ml - BIOOIL
    26,99 zł
    |
  10. Olej sezamowy tłoczony na zimno BIO 250 ml - RAPUNZEL
    24,87 zł
    |
  11. Olej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 1 L (SZKŁO) - EKKO
    22,58 zł
    |
  12. Olej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 1 L - EKKO
    22,58 zł
    |
Strona
na stronę