Oliwy, oleje, octy bezglutenowe

Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.

  1. Ocet jabłkowy 5 % niefiltrowany BIO 250 ml - BIOFOOD
    9,77 zł
    |
  2. Olej kokosowy bezwonny BIO 180 ml - BIOFOOD
    13,46 zł
    |
  3. Olej kokosowy bezwonny BIO 260 ml - BIOFOOD
    15,19 zł
    |
  4. Olej kokosowy bezwonny BIO 670 ml - BIOFOOD
    25,64 zł
    |
  5. Olej kokosowy virgin BIO 260 ml - BIOFOOD
    17,18 zł
    |
  6. Olej kokosowy virgin BIO 670 ml - BIOFOOD
    32,06 zł
    |
na stronę