Wędliny, pasztety, smalce bezglutenowe

Wędliny bezglutenowe oraz pasztety bezglutenowe to doskonałe produkty dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. Wędliny bez glutenu powstały dla osób poszukujących naturalnej żywności.

  1. Anchois (sardele) filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 50 g (30 g) - PAN DO MAR
    19,68 zł
    |
  2. Anchois (sardele) filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 78 g - LA BIO IDEA
    22,05 zł
    |
  3. Kałamarnica humboldta w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    19,37 zł
    |
  4. Makrela filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    19,37 zł
    |
  5. Makrela filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 220 g (154 g) (SŁOIK) - PAN DO MAR
    37,83 zł
    |
  6. Makrela filety w BIO SOSIE POMIDOROWYM 120 g - PAN DO MAR
    19,37 zł
    |
  7. Małże marynowane BIO 115 g (85 g) - PAN DO MAR
    23,96 zł
    |
  8. Pasta z sardynek z BIO NATKĄ PIETRUSZKI BEZGLUTENOWA 125 g (SŁOIK) - PAN DO MAR
    15,52 zł
    |
  9. Pasta z tuńczyka i BIO OLIWKAMI BEZGLUTENOWA 125 g (SŁOIK) - PAN DO MAR
    15,52 zł
    |
  10. Sardynki europejskie smażone w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 220 g (154 g) (SŁOIK) - PAN DO MAR
    32,45 zł
    |
  11. Sardynki europejskie w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    13,98 zł
    |
  12. Tuńczyk biały w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 220 g (154 g) (SŁOIK) - PAN DO MAR
    43,41 zł
    |
Strona
na stronę