Wędliny, pasztety, smalce bezglutenowe

Wędliny bezglutenowe oraz pasztety bezglutenowe to doskonałe produkty dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. Wędliny bez glutenu powstały dla osób poszukujących naturalnej żywności.

  1. Anchois (sardele) filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 50 g (30 g) - PAN DO MAR
    19,68 zł
    |
  2. Bekon do jajecznicy BIO 180 g (SŁOIK) - FARMY ROZTOCZA
    12,68 zł
    |
  3. Karkówka na soli morskiej BIO 250 g (SŁOIK) - FARMY ROZTOCZA
    19,29 zł
    |
  4. Kałamarnica humboldta w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    19,37 zł
    |
  5. Kiełbasa zagrodowa BIO 250 g (SŁOIK) - FARMY ROZTOCZA
    18,91 zł
    |
  6. Kiełbasówka BIO 180 g - SMAK EKO
    12,43 zł
    |
  7. Makrela filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    19,37 zł
    |
  8. Makrela filety w BIO SOSIE POMIDOROWYM 120 g - PAN DO MAR
    19,37 zł
    |
  9. Małże marynowane BIO 115 g (85 g) - PAN DO MAR
    23,96 zł
    |
  10. Mięsko w galaretce BIO 180 g - SMAK EKO
    12,43 zł
    |
  11. Pasta z sardynek z BIO NATKĄ PIETRUSZKI BEZGLUTENOWA 125 g (SŁOIK) - PAN DO MAR
    15,52 zł
    |
  12. Pasta z tuńczyka i BIO OLIWKAMI BEZGLUTENOWA 125 g (SŁOIK) - PAN DO MAR
    15,52 zł
    |
Strona
na stronę