Wędliny, pasztety, smalce bezglutenowe

Wędliny bezglutenowe oraz pasztety bezglutenowe to doskonałe produkty dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. Wędliny bez glutenu powstały dla osób poszukujących naturalnej żywności.

  1. Anchois (sardele) filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 50 g (30 g) - PAN DO MAR
    19,68 zł
    |
  2. Makrela filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    20,38 zł
    |
  3. Małże marynowane BIO 115 g (85 g) - PAN DO MAR
    23,96 zł
    |
  4. Pasta z sardynek z BIO NATKĄ PIETRUSZKI BEZGLUTENOWA 125 g (SŁOIK) - PAN DO MAR
    15,52 zł
    |
  5. Pasta z tuńczyka i BIO OLIWKAMI BEZGLUTENOWA 125 g (SŁOIK) - PAN DO MAR
    15,52 zł
    |
  6. Sardynki europejskie w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    13,98 zł
    |
  7. Tuńczyk bonito w BIO OLEJU SŁONECZNIKOWYM 120 g - PAN DO MAR
    15,77 zł
    |
  8. Tuńczyk bonito w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    16,67 zł
    |
  9. Tuńczyk bonito w sosie własnym 120 g (90 g) - PAN DO MAR
    13,98 zł
    |
  10. Tuńczyk w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    17,82 zł
    |
  11. Śledź msc filety w BIO SOSIE MUSZTARDOWO - KOPERKOWYM 200 g (120 g) - HEIN i GRAETJE
    12,24 zł
    |
  12. Śledź msc filety w BIO SOSIE POMIDOROWYM 200 g (120 g) - HEIN i GRAETJE
    12,43 zł
    |
na stronę