Wędliny, pasztety, smalce bezglutenowe

Wędliny bezglutenowe oraz pasztety bezglutenowe to doskonałe produkty dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. Wędliny bez glutenu powstały dla osób poszukujących naturalnej żywności.

  1. Anchois (sardele) filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 78 g - LA BIO IDEA
    24,56 zł
    |
  2. Makrela filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 190 g (125 g) (SŁOIK) - EMPERATRIZ
    21,16 zł
    |
  3. Tuńczyk biały filety msc w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 200 g (130 g) (SŁOIK) - EMPERATRIZ
    26,54 zł
    |
  4. Tuńczyk biały filety msc w sosie własnym 200 g (140 g) (słoik) - EMPERATRIZ
    24,81 zł
    |
  5. Tuńczyk premium filety w oliwie z oliwek z cytryną i papryczką piri piri 120 g (78 g) - BON APPETIT (TENORIO)
    22,83 zł
    |
  6. Tuńczyk premium filety w oliwie z oliwek z suszonymi pomidorami i bazylią 120 g (78 g) - BON APPETIT (TENORIO)
    22,83 zł
    |
  7. Tuńczyk premium filety w sosie paprykowo - POMIDOROWYM 120 g (78 g) - BON APPETIT (TENORIO)
    21,29 zł
    |
  8. Tuńczyk żółtopłetwy filety msc w sosie własnym 200 g (140 g) (słoik) - EMPERATRIZ
    24,36 zł
    |
na stronę