Wędliny, pasztety, smalce bezglutenowe

Wędliny bezglutenowe oraz pasztety bezglutenowe to doskonałe produkty dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. Wędliny bez glutenu powstały dla osób poszukujących naturalnej żywności.

  1. Anchois (sardele) filety w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 78 g - LA BIO IDEA
    24,56 zł
    |
  2. Tuńczyk biały filety msc w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 180 g (120 g) (SŁOIK) - EMPERATRIZ
    26,54 zł
    |
  3. Tuńczyk filety w oliwie z oliwek z cytryną i papryczką piri piri 120 g (78 g) - TENORIO
    22,69 zł
    |
  4. Tuńczyk filety w oliwie z oliwek z suszonymi pomidorami i bazylią 120 g (78 g) - TENORIO
    22,69 zł
    |
  5. Tuńczyk filety w sosie paprykowo - POMIDOROWYM 120 g (78 g) - TENORIO
    21,16 zł
    |
na stronę