Budyń proteinowy instant o smaku waniliowym bezglutenowy 40 g - CELIKO
2,43 zł
Obecnie brak na stanie
Opis
SKŁADNIKI
cukier, skrobia ziemniaczana, MLEKO odtłuszczone w proszku, koncentrat białek MLECZNYCH w proszku (19 %), ŚMIETANKA w proszku, maltodekstryna, aromat, barwnik: karoteny.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1.Do kubka wlej 180 ml wrzącej wody.
2.Zawartość torebki wsyp powoli do kubka cały czas energicznie mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji
3.Odczekaj około 2 minut do zgęstnienia i gotowe.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1550 kJ / 366 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 64 g
w tym cukry: 43 g
Błonnik: 0 g
Białko: 22 g
Sól: 0,42 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5900038001671 |
|---|---|
| Weight | 0.040000 |
| Manufacturer | CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków) |
| Adres producenta | Celiko sa ul. św. antoniego 71, 61-359 poznań |
| Wegetariański | Wegetariański |
| Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
| Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
| Termin przydatności | 120 |