Chipsy z batatów z solą morską bezglutenowe BIO 90 g - JOHN ALTMAN

13,52 zł
W magazynie
Chipsy z batatów z solą morską bezglutenowe BIO 90 g - JOHN ALTMAN jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
bataty* 71 %, olej słonecznikowy* 28 %, sól morska 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupiąca przekąska, która w pełni zaspokoi Twoją ochotę na coś słonego. Nasze chipsy, wyprodukowane ze słodkich ziemniaków, oleju słonecznikowego i soli morskiej, są nie tylko bezglutenowe, ale również wegańskie i ekologiczne. Zawiera 25 % mniej tłuszczu od tradycyjnych chipsów ziemniaczanych.
Pakowano w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2050 kJ/ 492 kcal
Tłuszcz - 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,3 g
Węglowodany - 50,7 g
w tym cukry - 33,3 g
Błonnik - 9,0 g
Białko - 4,7 g
Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8719324640701
Weight0.100000
ManufacturerJOHN ALTMAN (chipsy, popcorny)
Adres producentaJohn altman: koelmalaan 350 zone 1.05 1812 ps alkmaar
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Bezglutenowy - deklaracjaBez glutenu (deklaracja)
Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności45

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: