Chipsy z soczewicy z solą i pieprzem bezglutenowe BIO 75 g - JOHN ALTMAN
Opis
SKŁADNIKI
mąka z soczewicy* (38,1 %), olej słonecznikowy*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, przyprawa z solą i pieprzem* (3,5 %) (mąka z ciecierzycy*, czarny pieprz* (0,9 %), sól morska (0,6 %), algi morskie*, olej słonecznikowy*), kurkuma*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pozwól swoim kubkom smakowym zatańczyć z naszymi chipsami z soczewicy z solą i pieprzem. Tutaj otrzymujesz idealne połączenie soli i pieprzu, dzięki któremu każdy chrupiący kęs staje się ucztą. Dla odważnych smakoszy, którzy chcą spróbować czegoś wyjątkowego i sprawić, by każdy kęs był niezapomniany! Zawiera 30 % mniej tłuszczu od tradycyjnych chipsów ziemniaczanych.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1996 kJ/ 476 kcal
Tłuszcz - 21,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,57 g
Węglowodany - 57,8 g
w tym cukry - 0,6 g
Błonnik - 2,53 g
Białko - 12,5 g
Sól - 1,24 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, MLEKO i SELER.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 8721082004121 |
---|---|
Weight | 0.110000 |
Manufacturer | JOHN ALTMAN (chipsy, popcorny) |
Adres producenta | John altman: koelmalaan 350 zone 1.05 1812 ps alkmaar |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 45 |