Chrupki z soczewicy z cebulą i czarnym pieprzem bezglutenowe BIO 60 g - BIOPONT

5,90 zł
W magazynie
Chrupki z soczewicy z cebulą i czarnym pieprzem bezglutenowe BIO 60 g - BIOPONT jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
soczewica* 41 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6 %, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 11,8 g
Sól: 2,31 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5998858706821
Weight0.070000
ManufacturerBIOPONT (chrupki bezglutenowe)
Adres producentaBiopont kft., biopont ucta 1, 2451 ercsi
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Bezglutenowy - deklaracjaBez glutenu (deklaracja)
Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności30

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: