Czekolada gorzka z kruszonymi ziarnami kawy espresso BIO 100 g - MEYBONA
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy nierafinowany*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, ziarna kawy espresso* (5 %), wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 52 %.
OPIS
Wyśmienita tabliczka czekolady, która łączy w sobie dobroć gorzkiej czekolady z aromatem i smakiem kawy. Połączenie kawy i czekolady to pyszna dawka energii na każdą porę dnia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2305 kJ/554 kcal
Tłuszcz: 37,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,1 g
Węglowodany: 45,7 g
w tym cukry: 42,6 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN (PSZENICA), MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), MIGDAŁY i ORZECHY LASKOWE
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Chronić przed ciepłem.
Dodatkowe informacje
EAN | 4010139181057 |
---|---|
Weight | 0.120000 |
Manufacturer | MEYBONA (czekolady) |
Adres producenta | Meybona schokoladenfabrik meyerkamp gmbh & co. kg alter postweg 255 d-32584 löhne germany |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Termin przydatności | 120 |