Czekolada gorzka z nadzieniem kokosowym BIO 100 g - RAPUNZEL
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy* (cukier Cristallino*, cukier Rapadura*), miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, wiórki kokosowe* (10 %), syrop ryżowy w proszku* (4 %), MIGDAŁY*, wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa min. 55 %.
OPIS
Jest to połączenie idealne, które zawsze poprawi humor! Jedzenie czekolady sprzyja wytwarzaniu endorfin, dlatego poprawa humoru jest udowodniona naukowo!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2363 kJ/568 kcal
Tłuszcz - 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 25 g
Węglowodany - 49 g
w tym cukry - 44 g
Błonnik - 5,2 g
Białko - 4,1 g
Sól - 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY, SOJĘ i MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
EAN | 4006040294009 |
---|---|
Weight | 0.110000 |
Manufacturer | RAPUNZEL (makarony, czekolady, oleje, kremy orz.) |
Adres producenta | Rapunzel naturkost gmbh, rapunzelstrabe 1, d-87764 legau |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Termin przydatności | 60 |
Kraj pochodzenia składników | - |