Czekolada surowa z jagodami goji BIO 40 g - COCOA
Opis
SKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, jagody goji* (5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %.
OPIS
Ciemna czekolada z jagodami Goji. Zrobiony z nieprażonej fasoli peruwiańskiego kakao, zmielony odparowanym nektarem z kwiatów palmy kokosowej. Zawartość masy kakaowej 65% sprawia, że jest to oferta dla miłośników ciemnej czekolady o intensywnym cytrusowym smaku. Jagody Goji i kakao tworzące zewnętrzną dekorację dają lekko gorzki posmak, ale głównym aktorem pozostaje intensywna tabliczka czekolady
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2330 kJ/561 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
Węglowodany: 37 g
w tym cukry: 35 g
Błonnik: 10 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0,2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5902565217402 |
---|---|
Weight | 0.000000 |
Manufacturer | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
Adres producenta | Surovital marcin rendak karol szwed s.c., św. urszuli ledóchowskiej 5/18, 02-972 warszawa |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Termin przydatności | 90 |