Korpusy deserowe kruche bezglutenowe 200 g - NEW MOUNTAIN
Opis
SKŁADNIKI
bezglutenowa mąka OWSIANA, olej kokosowy, cukier, woda, siemię lniane, sok z cytryny, babka płesznik.
OPIS
Kruche, delikatne, słodkie babeczki, gotowe do wypełnienia dowolnym kremem lub nadzieniem. Idealna baza do tworzenia wyjątkowych deserów na każdą okazję. Doskonałe na przyjęcia, rodzinne spotkania czy słodką chwilę w domu. Twórz kreatywne i smaczne kompozycje z łatwością!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1874 kJ / 448 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 48 g
w tym cukry: 15 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: NASIONA SEZAMU, ORZESZKI ZIEMNE, migdały.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5905679882320 |
---|---|
Weight | 0.250000 |
Manufacturer | NEW MOUNTAIN (bezglutenowe-ciastka,bezy,paluchy) |
Adres producenta | Epicgreen sp. z o.o. nowa góra, ul. króla jana kazimierza 2, 32 – 065 krzeszowice. |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 60 |