Krem migdałowo - czekoladowo - daktylowy bezglutenowy fair trade BIO 200 g - LA VIDA
Opis
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, cukier trzcinowy*, MIGDAŁY* 15 %, syrop ryżowy w proszku*, inulina w proszku*, daktyle w proszku* 7,5 %, czekolada* 5 % (cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, tłuszcz kakaowy*), tłuszcz kakaowy* , kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), wanilia Bourbon w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny.)
OPIS
Idealny składnik wielu ciast oraz deserów, a także naleśników, tostów i kanapek. Śniadanie z dodatkiem tego kremu zapewni mnóstwo energii na cały poranek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2259 kJ / 544 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 31 g
Błonnik: 12 g
Białko: 3,7 g
Sól: 0,11 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO, SOJĘ, inne ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego.
Dodatkowe informacje
EAN | 8710573754164 |
---|---|
Weight | 0.350000 |
Manufacturer | LA VIDA (kremy orzechowe) |
Adres producenta | Brinkers food b.v. marssteden 58, 7547 td enschede |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Certyfikat inny | Fair trade |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 90 |