Krem z orzechów laskowych biały bezglutenowy BIO 250 g - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA)
Opis
SKŁADNIKI
pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 30 %, cukier nierafinowany*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, olej słonecznikowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny krem do smarowania z orzechów laskowych. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2272 kJ/545 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 43 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 14,5 g
Sól: 0,19 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)
UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 18 ℃ do 24 ℃.
Dodatkowe informacje
EAN | 8052575091367 |
---|---|
Weight | 0.450000 |
Manufacturer | RIGONI DI ASIAGO (kremy z orzechów laskowych,musy) |
Adres producenta | Rigoni di asiago 30012 asiago włochy |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 120 |