Krem wegański z orzechów laskowych i kakao bezglutenowy BIO 250 g - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA)

26,88 zł
W magazynie
Krem wegański z orzechów laskowych i kakao bezglutenowy BIO 250 g - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA) jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
cukier nierafinowany*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 19,5 %, olej słonecznikowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 11 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*); ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Krem wegański do smarowania z ekologicznych ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2273 kJ/545 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 53 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)

UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 18 ℃ do 24 ℃.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8052575091336
Weight0.450000
ManufacturerRIGONI DI ASIAGO (kremy z orzechów laskowych,musy)
Adres producentaRigoni di asiago 30012 asiago włochy
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Bezglutenowy - deklaracjaBez glutenu (deklaracja)
Termin przydatności120

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: