Krem z orzechów laskowych i kakao bezglutenowy BIO 250 g - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA)

26,88 zł
W magazynie
Krem z orzechów laskowych i kakao bezglutenowy BIO 250 g - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA) jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
cukier nierafinowany*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 18,5 %, olej słonecznikowy*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 6,5 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Krem do smarowania z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2270 kJ/544 kcal
Tłuszcz: 32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 51 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 8,1 g
Sól: 0,12 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)

UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 18 ℃ do 24 ℃.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8052575091374
Weight0.450000
ManufacturerRIGONI DI ASIAGO (kremy z orzechów laskowych,musy)
Adres producentaRigoni di asiago 30012 asiago włochy
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Bezglutenowy - deklaracjaBez glutenu (deklaracja)
Termin przydatności120

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: