Makaron (gryczany) ramen bezglutenowy BIO 280 g - DIET-FOOD
Opis
SKŁADNIKI
gryka*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1549 kJ/ 370 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 13,0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5906660508243 |
---|---|
Weight | 0.290000 |
Manufacturer | DIET-FOOD |
Adres producenta | Mipama e.z. szafarz spółka jawna, rogatka 7a, 62-860 opatówek |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 90 |