Makaron konjac w kształcie ryżu (sticky rice) do sushi bezglutenowy 200 g - KETO CHEF

6,03 zł
Obecnie brak na stanie

Opis

SKŁADNIKI
woda oczyszczona, skrobia z tapioki, ryż biały okrągły (5 %), mąka konjac (3 %), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego

OPIS
Bezglutenowy makaron w kształcie ziarenek ryżu ze skrobią z tapioki, ryżem białym okrągłym i mąką konjac - dzięki unikatowej formule, makaron cechuje się niebywałą kleistością, dzięki czemu sprawdza się jako alternatywa dla klasycznego ryżu w daniach takich jak sushi, bowl, risotto czy mango sticky rice - których przygotowanie ze zwykłym makaronem konjac nie jest możliwe. Czas to zmienić!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Krok 1: Wysyp pół opakowania na płaty nori (brak w zestawie)
Krok 2: Rozprowadź na 3/4 powierzchni.
Krok 3: Zroluj, pokrój, smacznego. Najlepiej smakuje z sosem SOJOWYM, pastą miso i imbirem.

Alternatywnie:
Krok 1: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
Krok 2: Dodaj do ulubionego dania tj. przystawka lub zupa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 223 kJ / 53 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 11,6 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Wyprodukowano w zakładzie, w którym przetwarza się SOJĘ, OWIES i siarczyny.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5060691233472
Weight0.300000
ManufacturerKETO CHEF (makarony konjac)
Adres producentaHuizhou wanjia food co ltd, no. 30 industrial base, tongqiao town, 516001 huizhou city, guangdong province, china
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Bezglutenowy - deklaracjaBez glutenu (deklaracja)
Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności180

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: