Makaron proteinowy (z soi zielonej i quinoa) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT

17,44 zł
W magazynie
Makaron proteinowy (z soi zielonej i quinoa) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
mąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 18,8 g
w tym cukry: 7 g
Błonnik: 19,4 g
Białko: 38 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8588007030111
Weight0.230000
ManufacturerMAXSPORT (batony, kremy, makarony)
Adres producentaMax sport s r.o., mlynskÉ luhy 76/a, 82105 bratislava
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Bezglutenowy - deklaracjaBez glutenu (deklaracja)
Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności180

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: