Makaron (semolinowy) conchiglie BIO 500 g - ALCE NERO
8,65 zł
W magazynie
Makaron (semolinowy) conchiglie BIO 500 g - ALCE NERO jest do kupienia w przyrostach co 1
Opis
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 10 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1478 kJ/352 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 11 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i GORCZYCĘ
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 8009004118638 |
---|---|
Weight | 0.540000 |
Manufacturer | ALCE NERO (włoskie produkty) |
Adres producenta | Pastificio felicetti via felicetti 9 predazzo tn |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Cukier | Bez cukru (w składnikach) |
Termin przydatności | 180 |