Makaron (semolinowy) farfalle BIO 500 g - ALCE NERO

8,73 zł
W magazynie
Makaron (semolinowy) farfalle BIO 500 g - ALCE NERO jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna - 1478 kJ / 352 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8009004118645
Weight0.510000
ManufacturerALCE NERO (włoskie produkty)
Adres producentaAlce nero s.p.a, via palazzetti 5c, 40068 san lazzaro di savena (bo)
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności360
Kraj pochodzenia składnikówWłochy

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: