Makaron (semolinowy) gniazda spaghetti a'la chitarra BIO 250 g - BARTOLINI

6,15 zł
W magazynie
Makaron (semolinowy) gniazda spaghetti a'la chitarra BIO 250 g - BARTOLINI jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
semolina (mąka z PSZENICY durum)*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Idealny do sosów i dań głównych. Makaron wyrabiany z semoliny, dzięki której nie skleja się i zachowuje idealną sprężystość po ugotowaniu. Do ich produkcji używana jest PSZENICA durum dojrzewająca w promieniach apenińskiego słońca, dzięki czemu makaron ten zachowuje naturalny smak i słoneczną barwę.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 10 minut, al dente 8 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 616 kJ/145 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: < 0,5 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA i SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5901902002480
Weight0.280000
ManufacturerBARTOLINI (makarony)
Adres producentaPrzedsiębiorstwo produkcyjno-handlowe tabit spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, hugona kołłątaja 44, 05-402 otwock
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności180

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: