Makaron (z płaskurki razowy) jeżyki BIO 250 g - NIRO

15,52 zł
Obecnie brak na stanie

Opis

SKŁADNIKI
świeżo zmielona mąka z PSZENICY płaskurki* (100%), woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować 7 - 10 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1409 kJ / 333 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 61 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 9,6 g
Białko: 13 g
Sól: <0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5902706270105
Weight0.300000
ManufacturerNIRO (makarony orkiszowe)
Adres producentaPrzedsiębiorstwo produkcyjno – usługowo – handlowe „niro” sp. z o. o. 42-283 boronów, ul. dolna 4
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności120

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: