Makaron (z płaskurki razowy) spaghetti BIO 500 g - ALCE NERO

14,35 zł
W magazynie
Makaron (z płaskurki razowy) spaghetti BIO 500 g - ALCE NERO jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY płaskurki pełnoziarnista*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna - 1539 kJ/342 kcal
Tłuszcz - 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 67 g
wtym cukry - 2,9 g
Błonnik - 5,7 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8009004120013
Weight0.540000
ManufacturerALCE NERO (włoskie produkty)
Adres producentaAlce nero s.p.a, via palazzetti 5c, 40068 san lazzaro di savena (bo)
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności120
Kraj pochodzenia składnikówWłochy

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: