Miso shiro (pasta z ryżu i soi) BIO 300 g - LIMA

40,89 zł
W magazynie
Miso shiro (pasta z ryżu i soi) BIO 300 g - LIMA jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
ryż* (63 %), SOJA* (23 %), woda, sól morska (6,3 %), Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 812 kJ/193 kcal
Tłuszcz - 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 29 g
w tym cukry - 26 g
Błonnik - 2,0 g
Białko - 9,1 g
Sól - 5,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5411788041249
Weight0.310000
ManufacturerLIMA (sosy sojowe, kawy zbożowe)
Adres producentaLima n.v., groendreef 101, 9880 aalter
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności146
Kraj pochodzenia składnikówJaponia

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: