Ocet ryżowy do sushi niesłodzony filtrowany bezglutenowy BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA

17,87 zł
W magazynie
Ocet ryżowy do sushi niesłodzony filtrowany bezglutenowy BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ/3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8713576173253
Weight0.430000
ManufacturerTERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
Adres producentaTerrasana natuurvoeding b.v., waaier 10, 2451 leimuiden
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Bezglutenowy - deklaracjaBez glutenu (deklaracja)
Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności120
Kraj pochodzenia składnikówJaponia

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: