Oleje ekologiczne

Oleje ekologiczne to doskonała alternatywa dla przetworzonych, rafinowanych tłuszczów. Wytwarzane w sposób stuprocentowo mechaniczny, bez użycia środków chemicznych mają naturalny smak i są zdrowsze. Dostarczają witamin i minerałów, obniżają poziom cholesterolu, są źródłem nasyconych kwasów tłuszczowych, które pełnią ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu ludzkiego organizmu. Ekologiczne oleje znajdują szerokie zastosowanie w kuchni – nadają się do sałatek, zup, potraw kuchni polskiej i zagranicznej, mogą być podawane z pieczywem lub dodawane do ciast i wypieków.

  1. Olej słonecznikowy tłoczony na zimno BIO 750 ml - JULES BROCHENIN
    22,30 zł
    |
  2. Olej z orzechów włoskich tłoczony na zimno BIO 100 ml - BIO PLANETE
    30,39 zł
    |
  3. Olej z pestek dyni tłoczony na zimno BIO 100 ml - DARY NATURY
    29,43 zł
    |
  4. Olej z zarodków rzepaku do smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA
    25,25 zł
    |
  5. Olej z zarodków rzepaku o smaku masła tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA
    25,25 zł
    |
  6. Olej z zarodków rzepaku uniwersalny tłoczony na zimno omega-3 BIO 500 ml - OLANDIA
    25,25 zł
    |
  7. Omega orange - mieszanka z olejem lnianym (pyłek kwiatowy, pomarańcza) BIO 100 ml - BIO PLANETE
    27,83 zł
    |
  8. Omega red - mieszanka z olejem lnianym (rokitnik, mango, acerola, truskawka) BIO 100 ml - BIO PLANETE
    27,83 zł
    |
  9. Tłuszcz kakaowy w krążkach BIO 100 g - RAPUNZEL
    35,82 zł
    |
Strona
na stronę