Oleje ekologiczne

Oleje ekologiczne to doskonała alternatywa dla przetworzonych, rafinowanych tłuszczów. Wytwarzane w sposób stuprocentowo mechaniczny, bez użycia środków chemicznych mają naturalny smak i są zdrowsze. Dostarczają witamin i minerałów, obniżają poziom cholesterolu, są źródłem nasyconych kwasów tłuszczowych, które pełnią ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu ludzkiego organizmu. Ekologiczne oleje znajdują szerokie zastosowanie w kuchni – nadają się do sałatek, zup, potraw kuchni polskiej i zagranicznej, mogą być podawane z pieczywem lub dodawane do ciast i wypieków.

  1. Olej z zarodków rzepaku uniwersalny tłoczony na zimno omega-3 BIO 500 ml - OLANDIA
    25,25 zł
    |
  2. Omega pink - mieszanka z olejem lnianym (malina, cynamon, kurkuma) BIO 100 ml - BIO PLANETE
    35,77 zł
    |
  3. Omega purple - mieszanka z olejem lnianym (mandarynka, wanilia, lawenda) BIO 100 ml - BIO PLANETE
    35,77 zł
    |
  4. Omega red - mieszanka z olejem lnianym (rokitnik, mango, acerola, truskawka) BIO 100 ml - BIO PLANETE
    35,77 zł
    |
  5. Omega silver - mieszanka z olejem lnianym (algi morskie) BIO 100 ml - BIO PLANETE
    40,19 zł
    |
  6. Tłuszcz kakaowy bezglutenowy keto BIO 200 g - COCOA
    95,61 zł
    |
Strona
na stronę