Oleje ekologiczne

Oleje ekologiczne to doskonała alternatywa dla przetworzonych, rafinowanych tłuszczów. Wytwarzane w sposób stuprocentowo mechaniczny, bez użycia środków chemicznych mają naturalny smak i są zdrowsze. Dostarczają witamin i minerałów, obniżają poziom cholesterolu, są źródłem nasyconych kwasów tłuszczowych, które pełnią ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu ludzkiego organizmu. Ekologiczne oleje znajdują szerokie zastosowanie w kuchni – nadają się do sałatek, zup, potraw kuchni polskiej i zagranicznej, mogą być podawane z pieczywem lub dodawane do ciast i wypieków.

  1. Olej migdałowy tłoczony na zimno BIO 250 ml - TERRA D'OMBRA
    35,40 zł
    |
  2. Olej rzepakowy bezwonny omega-3 BIO 1 L - BIO PLANETE
    37,13 zł
    |
  3. Olej sezamowy (z prażonych nasion) bezglutenowy BIO 250 ml - TERRASANA
    34,62 zł
    |
  4. Olej sezamowy tłoczony na zimno BIO 500 ml - RAPUNZEL
    40,97 zł
    |
  5. Olej słonecznikowy tłoczony na zimno BIO 1 L - BIO PLANETE
    31,55 zł
    |
  6. Olej z miąższu awokado tłoczony na zimno keto BIO 250 ml - BATOM
    32,51 zł
    |
  7. Olej z nasion pokrzywy tłoczony na zimno BIO 250 ml - DARY NATURY
    41,93 zł
    |
  8. Olej z orzechów włoskich tłoczony na zimno BIO 250 ml - TERRA D'OMBRA
    36,80 zł
    |
  9. Omega silver - mieszanka z olejem lnianym (algi morskie) BIO 100 ml - BIO PLANETE
    40,19 zł
    |
Strona
na stronę