Paluszki paprykowe bezglutenowe BIO 45 g - BIOPONT
Opis
SKŁADNIKI
skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), woda, mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), olej słonecznikowy*, syrop ryżowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuski babki płesznik*, błonnik bambusowy, papryka w proszku*, pomidor w proszku*, czerwona cebula w proszku*, pieprz mielony*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, suszone drożdże, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pyszne połączenie chrupkości krakersa i intensywnego smaku papryki. Stanowią doskonałą przekąskę między posiłkami. Dzięki wygodnemu opakowaniu można je od razu postawić na stole na imprezie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1844 kJ/440 kcal
Tłuszcz - 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,3 g
Węglowodany - 62 g
w tym cukry - 7,8 g
Błonnik - 2,4 g
Białko - 1,8 g
Sól - 3,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
EAN | 5998858701604 |
---|---|
Weight | 0.050000 |
Manufacturer | BIOPONT (chrupki bezglutenowe) |
Adres producenta | Biopont kft., biopont ucta 1, 2451 ercsi |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 30 |