Pasta słonecznikowa z mango i curry bezglutenowa BIO 180 g - ZWERGENWIESE

12,96 zł
W magazynie
Pasta słonecznikowa z mango i curry bezglutenowa BIO 180 g - ZWERGENWIESE jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
nasiona słonecznika* (24 %), woda, olej słonecznikowy*, przecier jabłkowy*, jabłko*, sok z cytryny z koncentratu*, syrop jabłkowy*, curry* (1,5 %) (zawiera m.in. GORCZYCĘ* i SELER*), sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Najlepiej sprawdza się do kanapek i różnego rodzaju przekąsek. Zastosowanie zależy od własnego pomysłu. Bogaty smak produktu został osiągnięty dzięki najlepszym składnikom.
Idealna do śniadania, kolacji, czy nawet jako dodatek do obiadu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1325 kJ /321 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 5,6 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 6,1 g
Sól: 1,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN4019736008880
Weight0.350000
ManufacturerZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
Adres producentaZwergenwiese naturkost gmbh, langacker 1, d-24887 silberstedt
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Bezglutenowy - deklaracjaBez glutenu (deklaracja)
Termin przydatności120

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: