Pasta słonecznikowa z ziołami i pomidorami bezglutenowa BIO 180 g - ZWERGENWIESE
Opis
SKŁADNIKI
koncentrat pomidorowy* (27 %), nasiona słonecznika* (26 %), olej słonecznikowy*, pomidory* (9 %), woda, sok cytrynowy z koncentratu*, surowy cukier trzcinowy*, sól, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól morska), zioła*, cebula*, papryka*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Najlepiej sprawdza się do kanapek i różnego rodzaju przekąsek. Zastosowanie zależy od własnego pomysłu. Bogaty smak produktu został osiągnięty dzięki najlepszym składnikom.
Idealna do śniadania, kolacji, czy nawet jako dodatek do obiadu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1076 kJ/260 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 7,2 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 6,9 g
Sól: 1,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Dodatkowe informacje
EAN | 4019736008866 |
---|---|
Weight | 0.350000 |
Manufacturer | ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy) |
Adres producenta | Zwergenwiese naturkost gmbh, langacker 1, d-24887 silberstedt |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 120 |