Pasta warzywna z pomidorami cherry i rukolą bezglutenowa BIO 135 g - ALLOS
Opis
SKŁADNIKI
pomidory* (37 %), nasiona słonecznika*, marchew* (10 %), olej słonecznikowy*, rukola* (9 %), pomidory koktajlowe* (7 %), skrobia ziemniaczana*, syrop z agawy*, przecier pomidorowy* (2 %), sok z czerwonych buraków z koncentratu* (2 %), zagęszczony sok cytrynowy*, sól morska, cebula w proszku*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, chili w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Najlepiej sprawdza się do kanapek i różnego rodzaju przekąsek. Zastosowanie zależy od własnego pomysłu. Bogaty smak produktu został osiągnięty dzięki najlepszym składnikom.
Idealna do śniadania, kolacji, czy nawet jako dodatek do obiadu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 857 kJ / 207 kcal
Tłuszcz - 16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g
Węglowodany - 10 g
w tym cukry - 5,3 g
Błonnik - 2,5 g
Białko - 4,4 g
Sól - 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
EAN | 4016249108571 |
---|---|
Weight | 0.290000 |
Manufacturer | ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy) |
Adres producenta | Allos hof-manufaktur gmbh, hoerneckestrasse 39, 28217 bremen |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Wegetariański | Wegetariański |
Wegański | Wegański |
Bezglutenowy | Bez glutenu (w składnikach) |
Bezglutenowy - deklaracja | Bez glutenu (deklaracja) |
Termin przydatności | 60 |