Pesto bazyliowe z tofu wegańskie BIO 130 g - ALCE NERO

18,80 zł
W magazynie
Pesto bazyliowe z tofu wegańskie BIO 130 g - ALCE NERO jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
pasta bazyliowa* 43 % (bazylia* 39 %, olej słonecznikowy*,sól), olej słonecznikowy*,oliwa z oliwek extra virgin*, tofu* (10 %) (woda, SOJA*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), ORZECHY NERKOWCA*, sól, orzeszki piniowe* (0,9 %) (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wegańskie pesto z oliwą z oliwek i włoskim tofu. Wytwarzane na bazie pesto alla Genovese. Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1903 kJ / 453 kcal
Tłuszcz - 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,7 g
Węglowodany - 3,4 g
w tym cukry - 2,3 g
Błonnik - 1,0 g
Białko - 3,5 g
Sól - 2,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8009004811874
Weight0.270000
ManufacturerALCE NERO (włoskie produkty)
Adres producentaAlce nero s.p.a, via palazzetti 5c, 40068 san lazzaro di savena (bo)
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Wegetariański

Wegetariański

Wegański

Wegański

Bezglutenowy

Bez glutenu (w składnikach)

Cukier

Bez cukru (w składnikach)

Termin przydatności180
Kraj pochodzenia składnikówWłochy

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: