Pieczywo ekologiczne

Ekologiczne pieczywo to zarówno świeży chleb wypiekany w regionalnych piekarniach np.: żytni, orkiszowy, pszenno-żytni, ale także chleby niskoglutenowe wypiekane z mąk naturalnie bezglutenowych.

  1. Spody do pizzy bezglutenowe (3 szt.) 230 g - INCOLA
    12,77 zł
    |
  2. Spód do pizzy bezglutenowy 230 g - GLUTEN OUT
    19,56 zł
    |
  3. Tortilla wraps BIO (6 szt.) 240 g - AMAIZIN
    10,51 zł
    |
  4. Tortilla wraps z otrębami (źródło błonnika pokarmowego) BIO (6 szt.) 240 g - AMAIZIN
    10,51 zł
    |
  5. Wafle z ciecierzycy oblane czekoladą gorzką bezglutenowe BIO 65 g - BYODO
    11,93 zł
    |
Strona
na stronę