Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Makaron (konjac) udon bezglutenowy BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD
    11,04 zł
    |
  2. Makaron (konjac) vermicelli bezglutenowy BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD
    11,04 zł
    |
  3. Makaron (konjac) w kształcie ryżu bezglutenowy BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD
    11,09 zł
    |
  4. Makaron proteinowy (z soi zielonej) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - DIET-FOOD
    13,78 zł
    |
Strona
na stronę