Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Skrobia kukurydziana bezglutenowa BIO 200 g - AMYLON
    7,95 zł
    |
  2. Skrobia kukurydziana BIO 250 g - NATURAVENA
    6,42 zł
    |
  3. Skrobia kukurydziana BIO 400 g - BIO PLANET
    8,23 zł
    |
  4. Sos waniliowy bezglutenowy BIO (2 x 16 g) 32 g - BIOVEGAN
    5,58 zł
    |
  5. Tapioka (skrobia z manioku) bezglutenowa BIO 400 g - BIO PLANET
    7,39 zł
    |
Strona
na stronę