Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Makaron proteinowy (z ciecierzycy i brązowego ryżu) tagliatelle bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA
    15,38 zł
    |
  2. Makaron proteinowy (z ciecierzycy) penne bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI
    13,66 zł
    |
  3. Makaron proteinowy (z ciecierzycy) świderki bezglutenowy BIO 250 g - ALB-GOLD
    12,82 zł
    |
  4. Makaron proteinowy (z ciecierzycy) świderki BIO 250 g - BARTOLINI
    10,65 zł
    |
  5. Makaron proteinowy (z groszku zielonego) rurka bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI
    14,44 zł
    |
  6. Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) penne bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI
    14,62 zł
    |
  7. Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) świderki bezglutenowy BIO 250 g - ALB-GOLD
    12,96 zł
    |
  8. Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) świderki BIO 250 g - BARTOLINI
    10,65 zł
    |
  9. Makaron proteinowy (z soi i fasoli czerwonej adzuki) spaghetti bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT
    17,44 zł
    |
  10. Makaron proteinowy (z soi zielonej i quinoa) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT
    17,44 zł
    |
  11. Makaron proteinowy (z soi zielonej) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - DIET-FOOD
    13,78 zł
    |
  12. Makaron proteinowy z groszku zielonego świderki BIO 250 g - BIO PLANET
    9,24 zł
    |
na stronę