Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Makaron (tajski ryżowy) instant (3 mm) 400 g - FARMER
    8,59 zł
    |
  2. Makaron proteinowy (z bobu) świderki 250 g - BARTOLINI (DARY ZIEMI)
    8,98 zł
    |
  3. Makaron proteinowy (z groszku zielonego) świderki 250 g - NOVELLE
    7,36 zł
    |
  4. Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) warkocz 250 g - BARTOLINI
    9,11 zł
    |
  5. Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) świderki 250 g - NOVELLE
    7,36 zł
    |
  6. Makaron proteinowy z groszku zielonego świderki BIO 250 g - BIO PLANET
    9,24 zł
    |
  7. Makaron świderki niskobiałkowy bezglutenowy 250 g - GLUTENEX
    10,26 zł
    |
  8. Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    4,55 zł
    |
  9. Mieszanka do wypieku ciasta drożdżowego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    5,07 zł
    |
  10. Mieszanka do wypieku ciasta kruchego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    4,73 zł
    |
  11. Mieszanka na brownie bezglutenowa 300 g - CELIKO
    7,31 zł
    |
  12. Mieszanka na falafel bezglutenowa BIO 160 g - BAUCK HOF
    9,68 zł
    |
na stronę