Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) świderki 250 g - NOVELLE
    7,36 zł
    |
  2. Makaron proteinowy z groszku zielonego świderki BIO 250 g - BIO PLANET
    9,79 zł
    |
  3. Mieszanka do wypieku babki bezglutenowa 300 g - CELIKO
    7,44 zł
    |
  4. Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    4,55 zł
    |
  5. Mieszanka do wypieku ciasta drożdżowego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    5,07 zł
    |
  6. Mieszanka do wypieku ciasta kruchego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    4,73 zł
    |
  7. Mieszanka na brownie bezglutenowa 300 g - CELIKO
    7,31 zł
    |
  8. Mąka kukurydziana bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
    6,28 zł
    |
  9. Mąka kukurydziana BIO 1 kg - BIO PLANET
    9,84 zł
    |
  10. Mąka kukurydziana BIO 400 g - BIO PLANET
    4,71 zł
    |
  11. Mąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 500 g - BIO PLANET
    9,54 zł
    |
  12. Mąka z lnu BIO 400 g - BIO PLANET
    6,99 zł
    |
na stronę