Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Makaron proteinowy (z soi i fasoli czerwonej adzuki) spaghetti bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT
    17,44 zł
    |
  2. Makaron proteinowy (z soi zielonej i quinoa) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT
    17,44 zł
    |
  3. Makaron proteinowy (z soi zielonej) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - DIET-FOOD
    13,78 zł
    |
  4. Makaron proteinowy z soczewicy czerwonej świderki BIO 250 g - BIO PLANET
    12,04 zł
    |
  5. Makaron wstążki niskobiałkowy bezglutenowy 250 g - GLUTENEX
    13,71 zł
    |
  6. Maranta trzcinowa bezglutenowa BIO 250 g - PIĘĆ PRZEMIAN
    16,61 zł
    |
  7. Mieszanka do wypieku bułek owsianych bezglutenowa demeter BIO 350 g - BAUCK HOF
    17,96 zł
    |
  8. Mieszanka do wypieku chleba jasnego bez dodatku cukrów bezglutenowa 440 g - PIĘĆ PRZEMIAN
    15,26 zł
    |
  9. Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa 500 g - GRANO
    11,15 zł
    |
  10. Mieszanka do wypieku chleba owsianego bezglutenowa BIO 500 g - BAUCK HOF
    18,60 zł
    |
  11. Mieszanka do wypieku chleba razowego bezglutenowa 500 g - GRANO
    11,60 zł
    |
  12. Mieszanka do wypieku racuchów bezglutenowa keto 170 g - PIĘĆ PRZEMIAN
    13,78 zł
    |
na stronę