Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Makaron (konjac) w kształcie ryżu bezglutenowy BIO 385 g (300 g) - BETTER THAN FOODS
    9,04 zł
    |
  2. Makaron (tajski ryżowy) instant (3 mm) 400 g - FARMER
    8,59 zł
    |
  3. Makaron proteinowy (z bobu) świderki 250 g - BARTOLINI (DARY ZIEMI)
    8,53 zł
    |
  4. Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) warkocz 250 g - BARTOLINI
    9,11 zł
    |
  5. Mąka ryżowa jasna BIO 500 g - BIO PLANET
    9,01 zł
    |
  6. Mąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa 500 g - NATURAVENA
    8,47 zł
    |
  7. Mąka z sorgo bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
    9,04 zł
    |
  8. Płatki gryczane BIO 300 g - BIO PLANET
    8,95 zł
    |
  9. Płatki gryczane z ananasem i truskawką 250 g - NATURAVENA
    8,84 zł
    |
  10. Płatki owsiane bezglutenowe BIO 600 g - BIO PLANET
    9,19 zł
    |
  11. Płatki owsiane górskie bezglutenowe 500 g - DENVER FOOD
    9,23 zł
    |
  12. Płatki ryżowe BIO 250 g - BIO PLANET
    8,88 zł
    |
Strona
na stronę