Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Makaron (tajski ryżowy) instant (3 mm) 400 g - FARMER
    8,59 zł
    |
  2. Makaron proteinowy (z bobu) świderki 250 g - BARTOLINI (DARY ZIEMI)
    8,98 zł
    |
  3. Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) warkocz 250 g - BARTOLINI
    9,11 zł
    |
  4. Makaron proteinowy z groszku zielonego świderki BIO 250 g - BIO PLANET
    9,24 zł
    |
  5. Mąka gryczana jasna BIO 500 g - BIO PLANET
    8,95 zł
    |
  6. Mąka jaglana BIO 500 g - NATURAVENA
    8,73 zł
    |
  7. Mąka ryżowa jasna BIO 500 g - BIO PLANET
    9,01 zł
    |
  8. Mąka z sorgo bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
    8,59 zł
    |
  9. Płatki gryczane BIO 300 g - BIO PLANET
    8,95 zł
    |
  10. Płatki jaglane BIO 400 g - THE PLANET
    9,01 zł
    |
  11. Płatki ryżowe BIO 250 g - BIO PLANET
    8,88 zł
    |
  12. Roślinny zamiennik 6 jaj do pieczenia i gotowania bezglutenowy BIO 30 g - BIOVEGAN
    8,59 zł
    |
Strona
na stronę