Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Makaron proteinowy (z groszku zielonego) świderki 250 g - NOVELLE
    6,60 zł
    |
  2. Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) warkocz 250 g - BARTOLINI
    9,11 zł
    |
  3. Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) świderki 250 g - NOVELLE
    6,60 zł
    |
  4. Makaron proteinowy z groszku zielonego świderki BIO 250 g - BIO PLANET
    9,79 zł
    |
  5. Mieszanka do wypieku babki bezglutenowa 300 g - CELIKO
    7,44 zł
    |
  6. Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    4,55 zł
    |
  7. Mieszanka do wypieku ciasta drożdżowego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    5,07 zł
    |
  8. Mieszanka do wypieku ciasta kruchego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    4,73 zł
    |
  9. Mieszanka na brownie bezglutenowa 300 g - CELIKO
    7,31 zł
    |
  10. Mieszanka na falafel bezglutenowa BIO 160 g - BAUCK HOF
    9,93 zł
    |
  11. Mąka gryczana jasna BIO 500 g - NATURAVENA
    10,26 zł
    |
  12. Mąka gryczana pełnoziarnista BIO (POLSKA) 600 g - BIO RAJ
    10,12 zł
    |
na stronę