Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Makaron (kukurydziany) spaghetti bezglutenowy 450 g - CIVITA
    5,64 zł
    |
  2. Makaron (kukurydziany) łazanki bezglutenowy 450 g - CIVITA
    6,67 zł
    |
  3. Makaron (kukurydziany) świderki bezglutenowy 450 g - CIVITA
    6,67 zł
    |
  4. Makaron (ryżowy razowy) świderki bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA
    9,62 zł
    |
  5. Makaron świderki niskobiałkowy bezglutenowy 250 g - GLUTENEX
    10,26 zł
    |
  6. Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    4,55 zł
    |
  7. Mieszanka do wypieku ciasta drożdżowego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    5,07 zł
    |
  8. Mieszanka do wypieku ciasta kruchego bezglutenowa 200 g - CELIKO
    4,73 zł
    |
  9. Mieszanka na brownie bezglutenowa 300 g - CELIKO
    7,31 zł
    |
  10. Mieszanka na falafel bezglutenowa BIO 160 g - BAUCK HOF
    9,68 zł
    |
  11. Mąka jaglana bezglutenowa 500 g - NATURAVENA
    10,25 zł
    |
  12. Mąka kukurydziana bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
    6,15 zł
    |
na stronę