Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) świderki BIO 250 g - BARTOLINI
    10,65 zł
    |
  2. Makaron proteinowy (z soi i fasoli czerwonej adzuki) spaghetti bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT
    17,44 zł
    |
  3. Makaron proteinowy (z soi zielonej i quinoa) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT
    17,44 zł
    |
  4. Makaron proteinowy (z soi zielonej) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - DIET-FOOD
    13,78 zł
    |
  5. Makaron proteinowy z groszku zielonego świderki BIO 250 g - BIO PLANET
    9,24 zł
    |
  6. Makaron proteinowy z soczewicy czerwonej świderki BIO 250 g - BIO PLANET
    12,04 zł
    |
  7. Makaron wstążki niskobiałkowy bezglutenowy 250 g - GLUTENEX
    13,71 zł
    |
  8. Makaron świderki niskobiałkowy bezglutenowy 250 g - GLUTENEX
    10,26 zł
    |
  9. Maranta (skrobia z korzenia) bezglutenowa BIO 800 g - HORECA (TERRASANA)
    55,78 zł
    |
  10. Maranta trzcinowa bezglutenowa BIO 250 g - PIĘĆ PRZEMIAN
    16,61 zł
    |
  11. Mieszanka do wypieku bułek bez dodatku cukrów bezglutenowa keto 310 g - PIĘĆ PRZEMIAN
    22,58 zł
    |
  12. Mieszanka do wypieku bułek bezglutenowa BIO 500 g - BAUCK HOF
    16,29 zł
    |
na stronę