Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Szparagi białe w zalewie BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) - AARTS
    19,10 zł
    |
  2. Słodka przekąska jagoda BIO 200 g - RUNOLAND
    12,63 zł
    |
  3. Słodka przekąska truskawka BIO 200 g - RUNOLAND
    12,63 zł
    |
  4. Truskawka 80 % BIO 260 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  5. Truskawka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    24,70 zł
    |
  6. Truskawka 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW
    22,64 zł
    |
  7. Wiśnia 80 % BIO 260 g - BATOM
    25,59 zł
    |
  8. Wiśnia 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    22,50 zł
    |
  9. Ćwikła z chrzanem ostra bezglutenowa BIO 160 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    8,78 zł
    |
  10. Śliwka węgierka bez dodatku cukrów BIO 270 g - SAD DANKÓW
    21,47 zł
    |
  11. Żurawina do mięs, serów i deserów BIO 200 g - RUNOLAND
    14,49 zł
    |
Strona
na stronę