Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Sos pomidorowy z ricottą bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    15,16 zł
    |
  2. Sos pomidorowy z warzywami (verdure) BIO 350 g - ALCE NERO
    17,15 zł
    |
  3. Sos pomidorowy z wołowiną BIO 200 g - ALCE NERO
    17,70 zł
    |
  4. Sos salsa pikantny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
    12,85 zł
    |
  5. Szparagi białe w zalewie BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) - AARTS
    18,53 zł
    |
  6. Słodka przekąska jagoda BIO 200 g - RUNOLAND
    12,63 zł
    |
  7. Słodka przekąska truskawka BIO 200 g - RUNOLAND
    12,63 zł
    |
  8. Truskawka 80 % BIO 260 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  9. Truskawka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    22,64 zł
    |
  10. Truskawka 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW
    22,64 zł
    |
  11. Umeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA
    48,78 zł
    |
  12. Wiśnia 80 % BIO 260 g - BATOM
    25,59 zł
    |
na stronę