Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    11,68 zł
    |
  2. Kapusta czerwona z jabłkiem BIO 340 g - BIO PLANET
    6,80 zł
    |
  3. Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - BIO PLANET
    9,19 zł
    |
  4. Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND
    8,91 zł
    |
  5. Kapusta kiszona z marchewką BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND
    8,91 zł
    |
  6. Karczochy grillowane w oleju BIO 190 g (115 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    17,50 zł
    |
  7. Karczochy w oleju BIO 280 g (150 g) - BIO PLANET
    22,07 zł
    |
  8. Ketchup bez octu dla dzieci bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA (BIO KIDS)
    17,81 zł
    |
  9. Ketchup bezglutenowy BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
    17,34 zł
    |
  10. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 300 ml - BYODO
    16,75 zł
    |
  11. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 500 ml - BIO ZENTRALE (BIOKIDS)
    22,63 zł
    |
  12. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
    17,15 zł
    |
na stronę