Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Koncentrat pomidorowy 28 % BIO 130 g - ALCE NERO10,20 zł|Manufacturer: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Kukurydza słodka w zalewie BIO 340 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET7,91 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria INNE
- Majonez jajeczny bez cukru BIO 370 ml - BIO BANDITS15,43 zł|Manufacturer: BIO BANDITS (dressingi, sosy, majonezy)
- Majonez jajeczny BIO 250 ml - VITAQUELL16,22 zł|Manufacturer: VITAQUELL (margaryny, majonezy, inne)
- Majonez jajeczny delikatny bezglutenowy BIO 250 ml - BYODO18,99 zł|Manufacturer: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)
- Majonez wegański BIO 250 ml - VITAQUELL12,67 zł|Manufacturer: VITAQUELL (margaryny, majonezy, inne)