Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - LA BIO IDEA
    11,04 zł
    |
  2. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - VITALIANA
    10,71 zł
    |
  3. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 70 g - LA BIO IDEA
    5,46 zł
    |
  4. Koncentrat pomidorowy 28 % BIO 130 g - ALCE NERO
    10,20 zł
    |
  5. Konfitura jagodowa BIO 180 g - DARY NATURY
    16,41 zł
    |
  6. Konfitura z borówki BIO 180 g - DARY NATURY
    15,26 zł
    |
  7. Konfitura z owoców dzikiej róży BIO 180 g - DARY NATURY
    17,25 zł
    |
  8. Konfitura z płatków róży BIO 180 g - DARY NATURY
    31,35 zł
    |
  9. Konfitura z żurawiny BIO 180 g - DARY NATURY
    19,62 zł
    |
  10. Kukurydza słodka w zalewie BIO (2 szt.) (320 g) (280 g) - ALCE NERO
    14,30 zł
    |
  11. Kukurydza słodka w zalewie BIO 340 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    9,30 zł
    |
  12. Majonez delikatny bezglutenowy BIO 250 ml - BYODO
    17,01 zł
    |
na stronę